За нас
Предлагаме на нашите клиенти и партньори качествени услуги в сферата на строителството повече от 30 години. Опитът, натрупан по динамичния път, който сме изминали, ни е дал сериозна увереност, а разнообразието на изпълнените проекти – гъвкавост. Тези две качества, допълнени с висок професионализъм, са в основата на нашето фирмено възприятие и отношението към всички наши инвеститори, партньори и служители.
С гордост отстояваме принципите изградени с годините и по този начин достигаме до все повече клиенти на българския и европейски пазар.

Дейността стартира през 1991 година като малко производство на алуминиева дограма и стъклопакети. Това производство постепенно нараства, а междувременно дейността се разширява към изграждане на метални конструкции от всякакъв тип (сгради и съоръжения), а в последствие и към монолитно строителство.
Около 2001 стартира търговската ни дейност с продажба на алуминиеви профили и аксесоари. През 2007 и тази дейност се разширява с нови продукти. Винаги търсим качествени и интересни стоки и изделия за българския и европейския пазар.